Badnor.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Enkle tips til ditt hjemmespa med massasjebadekar

28.03.2022

Stressende hverdag? Vi har alle godt av litt egentid og avslapning innimellom. Stadig flere går på spa for å hente seg inn litt – hva med å ha dette tilbudet hjemme?

Les mer...

Hvordan innrede et lite bad?

28.03.2022

Føler du at du ikke har plass til noen ting på badet? Det er mange små bad rundt omkring, og det kan være utfordrende å innrede et lite bad. Her har vi samlet noen tips og anbefalinger til små bad.

Les mer...

La varmekilden bli uteplassens midtpunkt

17.02.2022

Elsker du lune sommerkvelder ute? Skulle du kanskje også ønske at det kunne være litt flere av de fine dagene og kveldene ute på terrassen hjemme eller på hytta? Da er et peisbord den perfekte løs...

Les mer...

Skap ditt eget drømmebad

17.02.2022

Selv om badet ikke er det rommet i boligen du tilbringer mest tid i, er det et viktig rom. Det er her du starter og avslutter dagen, og det er her du stiller deg under en varm dusj eller synker ned i badekaret når du trenger et pusterom.

Les mer...

Hvordan vaske badekaret?

10.01.2022

Det er lett at gamle såperester og olje setter seg i badekarveggene og blander seg med støv og annet smuss. De fleste badekar er enkle å vedlikeholde og vaske.

Les mer...

Om våre badekar

10.01.2022

Vi har mange forskjellige typer badekar i vårt sortiment. Noen er frittstående mens andre må stå inntil en vegg eller bygges inn.

Les mer...

Hva slags type dusj skal jeg velge?

09.01.2022

Hva er vel bedre enn å starte dagen med en god, varm dusj – eller å ta en lang dusj etter treningsøkta? Skal du pusse opp badet (eller installere nytt bad) er det lurt å undersøke litt hva slags dusj du bør gå for.

Les mer...

Finn riktig baderomsinnredning

08.01.2022

Mange synes det er vanskelig å finne riktig baderomsinnredning. Kanskje er badet lite, langt og smalt eller kvadratisk – noe som gjør det litt utfordrende å finne det rette møblementet og den stilen man &...

Les mer...

Gasellebedrift for 2. år på rad!

07.01.2022

Badnor AS ble både i 2020 og 2021 kåret til gasellebedrift av Dagens Næringsliv. I tillegg til dette kommer vi i år (2022) også til å bli kåret til gasellebedrift. Vi er stolte over utviklin...

Les mer...

Nytt lager- og kontorbygg

16.08.2021

Endelig er første spadestikk tatt! Vi gleder oss til å i løpet av første halvår 2022 kunne ta i bruk helt nye og tilrettelagte lokaler. Dette vil gi oss både en mer trivelig og effektiv hverdag, samt i tillegg også gi oss muligheter for ytterligere vekst!

Les mer...

AAA - høyeste kredittverdighet

07.06.2021

Badnor AS har høyeste kredittverdighet. AAA. Dette er en stor trygghet for våre kunder, samt i tillegg også våre leverandører og ansatte.

Les mer...

Badnor AS kåret til gasellebedrift

15.12.2020

Vi var i år så heldige å bli kåret til gasellebedrift av Dagens Næringsliv :-). Dette er en utmerkelse vi setter stor pris på. Slikt skaper ytterligere motivasjon til å fortsette med det vi ...

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke